Finland

Yksityisyyssuojatiedote

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo yleisesti, miten suojaamme henkilötietojesi yksityisyyttä. Se koskee kaikkia henkilökohtaisia tietoja, joita annat meille rekisteröidessäsi meitä
Mitä tietoja keräämme?
Sinun keräämämme henkilökohtaiset tiedot riippuvat keräämisen olosuhteista ja siitä, millaista palvelua meiltä pyydät. Esimerkiksi kun haluat ostaa tuotteen tällä sivustolla, voimme kerätä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoitteen, laskutusosoitteen ja muut ostoksesi kannalta olennaiset tiedot.
Meidän on oletettava, että olet antanut suostumuksemme keräämään kaikki tiedot, jotka olet antanut meille tämän käytännön mukaisesti, ellei me sanota muuten.
Miten keräämme tietoja
Me voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun vierailet verkkosivuillamme, kun käsittelet meitä verkkosivujemme kautta tai kun olet henkilökohtaisesti yhteydessä meihin. Emme kerää mitään henkilökohtaisia tietoja ilman suostumustasi. Katsomme, että suostumuksesi myönnetään, kun olet täyttänyt tarvittavat kentät, jotta tapahtuman helpottaminen tämän sivuston kautta.
Kuinka käytämme henkilökohtaisia tietojasi
Yleensä keräämme henkilötietosi seuraaville tarkoituksille:
1. Helpottaaksesi pääsysi sivuillamme, tuotteitamme ja palveluitamme
2. Toimitat meiltä tilattuja tuotteita meiltä
3. antaa sinulle tietoa tuotteistamme ja palveluistamme
4. Hanki mielipiteesi tuotteistamme, palveluistamme, markkinoinnistamme ja verkkosivuistamme.
Jotkut keräämämme henkilökohtaiset tiedot ovat meille tärkeitä, jotta voimme tarkasti tunnistaa palvelun käyttäjiä. Muut kerätyt henkilökohtaiset tiedot auttavat meitä kehittämään profiilia, kuka käyttää palvelua ja mitä heidän etunsa ovat. Tämä auttaa meitä tarjoamaan tuotteita tämän sivuston käyttäjien tarpeiden mukaan.
Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
Saatamme luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille siinä tarkoituksessa, jolle tiedot on kerätty tai niihin liittyvään tarkoitukseen, esimerkiksi suorittamaan tapahtuma sinulle tai toimittamaan sinulle ostetun tuotteen. Sitoudumme kolmansien osapuolten urakoitsijoihin suorittamaan palveluita meille, johon kuuluu sopimuspuolen käsittelemiämme henkilökohtaisia tietoja. Esimerkiksi tällä hetkellä harjoitamme kolmannen osapuolen urakoitsijoita:
1. Toimittaa tämän sivuston kautta ostetut tuotteet
2. Tarjoa elektroniset varainsiirtopalvelut, luottokorttitilien käsittely ja niihin liittyvät palvelut
Henkilökohtaisten tietojesi tietoturva
Pidämme turvallisesti henkilökohtaisia tietojasi, emmekä myy, vuokraa tai myy sitä. Teemme kaikki kohtuulliset toimet varmistaaksemme tietosi, joita meillä on sinulle. Henkilökohtaisia tietoja voidaan tallentaa sähköisesti tietokonejärjestelmään. Palomuurit, salasanat, virustorjuntaohjelmat ja sähköpostiosoitteet suojaavat kaikkia sähköisiä tietoja.
Muutokset tähän tietosuojatietoilmoitukseen
Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä liiketoimintaedellytyksemme tai lakimme muutoksiin. Kaikki tämän tietosuojakäytännön muutokset päivitetään sivustollamme, joten käy läpi tämän sivun säännöllisesti varmistaaksesi, että sinulla on uusin tietosuojakäytäntö.
Asiantuntemuksesi ratkaiseminen
Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten henkilötietojasi kerätään tai käytetään, ota meihin yhteyttä. Vastaamme kyselyihisi tai valituksi mahdollisimman pian.

Finland
Copyright © 2021 Halpa Asics Kengät Outlet Suomi Online All Rights Reserved. Powered by www.gelkayanokengat.com