Finland

Toimitus & Palautus

Tavarat lähetetään sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta (viikonloppuisin ja pankkipäiviä ei luokitella työpäiviksi). Sinun tulee siis vastaanottaa tavarat 3 arkipäivän kuluessa lähetyspäivästä, koska luotamme kolmannen osapuolen harjoittajiin, emme voi olla vastuussa myöhästymisistä johtuvista viivästyksistä ja / tai menetyksistä.
Lähetämme tavarat kolmannen osapuolen operaattorille, jotka joko vaativat allekirjoituksen toimituksen yhteydessä tai jättävät tavarat naapuriin ja jättävät kortin ilmoittamaan tästä. Lippujen jättäminen voi kuitenkin olla turvallisessa paikassa omalla vastuullasi. Me ja kuljetusyritys pyrkivät täyttämään toiveesi, mutta tämä ei aina ole mahdollista. Huomaa, että paketit, jotka jätetään turvallisessa paikassa, estävät toimitusturvan todistuksen ja emme valitettavasti voi hyväksyä vaatimuksia puuttuvista tavaroista näissä tapauksissa.
Kantaja tekee kaksi yritystoimitusta. Jos toimitus ei ole onnistunut, tavarat palautetaan meille. Valitettavasti meidän pitäisi veloittaa uudelleen toimituksesta.
Jotkin lähetykset (pääasiassa Highlands / Islands / Northern Ireland) lähetetään Royal Mailin kautta. Valitettavasti emme pysty lähettämään erityisiä toimitusohjeita näille lähetyksille.
Vaihtoehtoisesti kannattaa harkita vaihtoehtoisen toimitusosoitteen valitsemista (esim. Työpaikkasi), joka voidaan toimittaa kassalla.
Jos tilaat useamman kuin yhden kohteen, ne voidaan lähettää erikseen eri paikoista.
Kadonneita tavaroita koskevia vaatimuksia ei tehdä vasta 5 työpäivän kuluttua lähetyspäivästä.

Finland
Copyright © 2021 Halpa Asics Kengät Outlet Suomi Online All Rights Reserved. Powered by www.gelkayanokengat.com